Wil jij extra lekker in je vel zitten deze winter?

Winteractie

Nu tijdelijk 10% korting

Betrouwbaar

Onze behandelingen worden uitgevoerd door een BIG geregistreerde esthetisch arts. Je bent bij ons dus in goede handen!

Pijnloos

De meeste van onze behandelingen zijn pijnloos! Voor gevoelige zones bieden wij verschillende vormen van verdoving aan.

Persoonlijk

We begeleiden je persoonlijk. Bovendien kijken we samen naar wat bij jou past en bieden zo een behandeling op maat!

Winteractie

Bijvoorbeeld:

Lippen vullen met filler Saypha Croma: €205,50

despues-4

Geef je lippen meer volume. Voor een jeugdige en sensuele uitstraling door mooi gevormde, volle lippen. 

Normale prijs €225,-

Fronsrimpel behandelen met botox: €103,50

Voorhoofdrimpels

Ga je fronsrimpels tegen. Voor een jeugdige, frisse uitstraling en om van je boze uitdrukking af te komen.

Normale prijs €115,-

Nu 10% korting op ALLE behandelingen!

Actie geldig t/m 14 december 2021

Testimonials

John van Dam
John van Dam
Lees verder
Helemaal top! Vriendelijke arts neemt de tijd en super deskundig. Super blij mee ondanks een beetje spanning. Blij dat ik het gedaan heb zou het zeker weer doen!
Marijke Van Rhijn
Marijke Van Rhijn
Lees verder
Vandaag bij dokter Priscilla geweest. Ik werd goed geholpen. Goede uitleg gegeven. Vriendelijk. Neemt de tijd voor je. Ik voelde mij op mijn gemak. Voor herhaling vatbaar 😉
Risha Smeding
Risha Smeding
Lees verder
De beste plek in Leiden e.o. voor je injectables, zoals Botox en Fillers! Bij dokter Priscilla ben je echt in goede handen. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en super goed resultaat. Aanrader!
Previous
Next
Lekker in je vel zitten

BIOGRAFIE

Als esthetisch arts is het mijn passie om cliënten zich lekker in hun vel te laten zitten. Zowel van binnen als van buiten. Mijn behandelingen kunnen daarbij helpen, bijvoorbeeld door het realiseren van een frisse, jeugdige uitstraling. Maar ook vóór, tijdens en na de behandelingen is het mijn streven om mijn cliënten zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Daarom vind ik persoonlijk en laagdrempelig contact niet alleen erg leuk, maar ook belangrijk. Neem gerust contact met mij op, geen vraag is te gek.

VEELGESTELDE VRAGEN

Jazeker, om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen werken wij uitsluitend met ervaren, BIG geregistreerde artsen. Het vullen van lippen en de skinbooster-behandeling worden uitgevoerd door esthetisch arts Drs PV, de Winter, BIG nummer 99916948901

Je kunt een gratis en vrijblijvend consult aanvragen met onze arts. Tijdens een consult bespreken jullie jouw wensen en verwachtingen en vertelt de arts je over de verschillende behandelmethodes. De arts kan samen met jou kijken of een van de behandelingen iets voor je is. Uiteraard is er ook tijd om vragen te stellen. Consulten zijn altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Als je goed aangeeft welk effect je wenst te behalen, kunnen wij je adviseren over de keuze tussen botox en/of filler en het type filler. De hyaluronzuurfillers zijn ingedeeld op viscositeit. De stevige, viskeuze producten worden diep in de huid geïnjecteerd om volume te geven, de dunnere producten worden oppervlakkig geïnjecteerd om fijnere lijntjes weg te werken.

De behandeling is zo goed als pijnloos. Dat komt door het gebruik van hele fijne naalden. Gebruik je het tegen overmatig transpireren, dan kan het wel wat pijnlijker zijn. Eventueel kan er ook een verdovende crème worden aangebracht van tevoren, mocht je dat willen.

Ja. Op de plaats waar de prikjes gegeven zijn kan de huid wat rood en gezwollen zijn. Dit trekt vanzelf snel weg. In de dunne huid kan een blauwe plek ontstaan. Dit is goed te camoufleren met make-up.

Ja. Na een rimpelbehandeling kun je nog steeds fronsen, je wenkbrauwen optrekken of met je ogen knijpen. We luisteren heel goed wat jouw wensen zijn. Vrijwel iedereen wilt een natuurlijk resultaat behouden, en dat zal dan ook het resultaat zijn.

Veel mensen zijn bang dat je gezicht “in elkaar stort” zodra je stopt met injectables. Of “dat het erger wordt dan dat het eigenlijk zou zijn als je niet begonnen was”. Als je na een eenmalige behandeling of na jaren van behandeling stopt met botox en/of filler behandelingen dan gaat je gezicht gewoon weer terug naar hoe het is zonder botox of fillers, maar dan met een groot voordeel. Het voordeel is namelijk dat je in de periode dat je botox en/of fillers gebruikte, je het verouderingsproces vertraagt hebt door de huid de mogelijkheid te geven rimpels te doen herstellen of de huid en het weefsel gevoed hebt met fillers op basis van hyaluronzuur. Deze (tijdelijke) vertraging blijft behouden. Het verouderingsproces zet zich na het stoppen van de behandelingen wel met een bij jou horende snelheid weer voort. Iedereen is dus vrij om op ieder moment te stoppen met injectables.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je onverhoopt verhinderd bent voor je afspraak. Je kunt de afspraak dan kosteloos annuleren of wijzigen als je dit minimaal 48 uur van tevoren doet, telefonisch of per e-mail.

De winteractie is geldig op alle behandelingen t/m 14 december 2021.

Pak nu die winterkorting en boek online een afspraak

Je kunt meerdere aaneengesloten behandelingen tegelijk boeken. Alle afspraken zijn inclusief een intakegesprek vooraf.

Onderstaande prijzen zijn exclusief de korting, tenzij anders vermeld.

Of boek via onderstaande knop: