Gummy Smile, Tandvleeslach

Weer voluit lachen dat kan straks weer!!

Afbeelding met persoon, kleding

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wat is een Gummy Smile?

Heeft u last van een gummy smile? Lacht u vaak met de hand voor de mond omdat u zichzelf stoort aan het zichtbare tandvlees? Een Botox gummy smile behandeling helpt hier tegen. Een gummy smile wordt ook wel tandvleeslach genoemd. Dit is het tandvlees wat vaak zichtbaar is bij lachen of het omhoogtrekken van uw lip. Deze is aangeboren en vaak al vanaf jonge leeftijd zichtbaar. Wanneer u zich stoort aan het zien van een teveel aan tandvlees bij uzelf tijdens het lachen, dan kan een behandeling met Botox een goede oplossing zijn.

Gummy Smile behandeling

De behandeling met Botox tegen een gummy smile is een zeer kleine ingreep en zal maximaal vijftien minuten duren. Nadat er foto’s zijn gemaakt en u een gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst heeft ingevuld, kan de behandeling al beginnen. Een verdoving is in de meeste gevallen niet nodig, maar indien u dit wenst kunnen wij verdovende crème toepassen. Met een haarfijne naald – die te vergelijken is met een speldenprikje – wordt de botox geïnjecteerd . U krijgt twee prikjes in de spieren waardoor ze gaan ontspannen. Na de behandeling is het niet noodzakelijk om het gebied te koelen. U bent direct vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Na de behandeling

Er is na deze Botox behandeling van de gummy smile geen hersteltijd.
Soms kan het iets gevoelig zijn in het behandelde gebied. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied.

De gemiddelde duur van het resultaat van een Botox behandeling tegen een gummy smile is 3 -4 maanden.