Anti-Aging

De huidvuller NCTF 135HA
is een revitaliserende en anti-aging cocktail voor het gezicht

Hyaluronic acid NCTF tegen huidveroudering

Het geheim van een jonge huid zonder rimpels? Vocht! Denk maar eens aan een appel. Een verse, sappige appel is glad en mooi, maar zodra hij ouder wordt, droogt-ie uit en wordt hij rimpelig. Zo werkt het ook voor de huid. Om een stralende en gladde huid te behouden, dien je je velletje dus altijd van voldoende vocht te voorzien. Van binnen én buiten. Maar hoe zorg je er nou voor dat je huid voldoende vocht vasthoudt? Filorga NCTF 135HA filler is een mesotherapie anti-aging product dat de vermoeide of losse huid revitaliseert en hydrateert, rimpels behandelt en de huid laat stralen dankzij 55 actieve ingrediënten (vitamines, aminozuren, eiwitten, vrije radicalen en antioxidanten) om te stimuleren en herstel huidveroudering.

Hyaluronic acid NCTF is een voedingsoplossing en een uniek anti-aging, poly-revitaliserend complex dat de epidermis voedt door de ingrediënten te leveren die het nodig heeft om te gedijen en te gloeien. Het creëert de optimale omgeving voor fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur en helpen de huid een stevigere, verfijnde teint en textuur te geven, rimpels en pigmentvlekken in de huid te verminderen.

De behandeling

Met meer dan 40 jaar succes is NCTF® 135HA de ultieme voedingsoplossing voor de huid. NCTF® 135 HA is een uniek anti-aging, poly-revitaliserend complex dat de huid voedt door de ingrediënten te leveren die deze nodig heeft om te gedijen. Het creëert de optimale omgeving voor fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Multicenter klinische studie (VIVO) van 5 injecties met een tussenpoos van 15 dagen laat zien:

+ 72% vermindering van rimpels en fijne lijntjes
+ 103% verbetering in toon
+ 132% verbetering van de hydratatie
+ 144% verbetering in helderheid

Eigenschappen

De 55 ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, 13 vitamines, 23 aminozuren, 6 mineralen, 6 co-enzymen, 5 nucleïnezuren en 2 reductiemiddelen vertragen het verlies van water en het ontbreken van huidvitaminen, versterken de dermis en laten het vasthouden tot met 30 keer zijn volume in water, heeft het ook antioxiderende eigenschappen.

Voor- en Nazorg

Wij adviseren na de behandeling geen yoga te doen en niet te sporten of onder de zonnebank te gaan.

Het is verder wenselijk dat je gedurende twee uur na de behandeling niet gaat liggen.

Nog meer tips tegen huidveroudering

Breng dagelijks een crème met zonbeschermingsfactor of een zonnebrandcrème voor het gezicht. Blijf bij voorkeur uit de volle zon, ook als je een SPF draagt.
• Vermijd roken, drinken en zorg voor voldoende slaap.
• Zorg dat je dagelijks voldoende beauty food en vocht binnen krijgt. Denk aan blauwe bessen, frambozen, avocado’s, vette vis, lijnzaad, quinoa, noten en gojibessen. En natuurlijk minimaal 1,5 liter water per dag.

Afspraak boeken

Wil je graag je een behandeling met de NCTF 135HA filler boeken? Of wil je meer advies hierover? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en kunnen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen. Tijdens het consult bespreek je samen met de arts een behandelplan. De behandeling kan direct aansluitend worden uitgevoerd.